Sobre Nosaltres

Principalment, No Fake News és una organització que lluita contra la propagació de les notícies falses, ja que la difusió d’informació falsa i enganyosa pot tenir greus conseqüències. Les notícies falses són un problema greu que requereix una resposta immediata i efectiva. 

Fem servir aquesta pàgina principalment per informar a la gent i protegir-los de les notícies falses o enganyoses i que no continuïn beneficiant els creadors de les notícies falses.

Educant a la gent

Per tant, No Fake News treballa per informar la gent sobre què són i com detectar les notícies falses. A través de l’educació i la conscienciació, la nostra organització cerca informar perquè les persones puguin prendre decisions informades i evitar ser enganyats. Per això, col·laborem amb altres organitzacions relacionades amb les Fake News i que comparteix informació sobre les darreres tendències sobre la propagació de notícies falses.

A la nostra pàgina podreu trobar exemples de notícies falses i com detectar-les perquè les persones puguin identificar els senyals d’advertència d’una notícia falsa. Això inclou verificar les fonts d’informació, comprovar les dades i buscar informació en altres fonts amb l’objectiu de verificar la veracitat de la notícia. També és important estar atents a les tàctiques de manipulació utilitzades a les notícies falses.

Altres organitzacions

En resum, No Fake News és una organització dedicada a informar a la gent sobre les notícies falses i com detectar-les. Treballem amb altres organitzacions relacionades amb les fake news i proporcionem exemples per educar a les persones sobre la importància de verificar la informació i prendre decisions informades. Estem compromesos a continuar treballant per protegir la veritat i la integritat de la informació a la nostra societat.

Logo NoFakeNews - sobre nofakenews